Каталог
ПРО QTAP

Все про керамічні раковини

Чи можливо отримати все й відразу? Якщо мова про кераміку Qtap –– у вас 10 «так» та цілих 27 років гарантії на кожен виріб!

Умивальник чи раковина обов’язково мають бути якісними, простими в догляді, довговічними та стійкими до подряпин, побутової хімії, падінь різних побутових предметів і, що важливо, не жовтіти та не втрачати свій зовнішній вигляд. Забули, а ще –– ідеально вписуватися у ваш інтер’єр і виглядати сучасно навіть через 10 років. Чи можливо отримати все й відразу? Якщо мова про кераміку Qtap –– у вас 10 «так» та цілих 27 років гарантії на кожен виріб!

Раковина Tern підлогова моноблок з донним клапаном 440х380х830 мм White Qtap

b531dee03d992ba35176139d384988eb.png

Чи вся кераміка однакова?

Кераміка –– не єдиний матеріал, з якого виготовляють раковини, але точно найпопулярніший. Та варто мати на увазі, що «керамікою» виробники називають зовсім різні суміші: одні дійсно якісні та можуть залишатися в ідеальному стані через десятки років, інші –– пожовтіти та просто розсипатися. Тож коротенько пройдемося по типах сировини:

  • Фаянс –– дешева кераміка, що містить у своєму складі великий відсоток глини, через що має пористу структуру. Пористість призводить до поглинання вологи, утворення тріщин і подряпин. Фаянсова раковина досить швидко втрачає свій блиск, бо глазур з неї просто злазить. Не можна сказати нічого хорошого і про міцність такого матеріалу –– пошкодити або й розбити фаянсову раковину буде досить просто.

Тому зекономити та купити фаянсову раковину –– це гарантувати собі оновлення сантехніки вже за кілька років. Відповідь однозначна: не рекомендуємо!

  • Порцеляна (її ще називають фарфор) –– дорожчий і надійніший матеріал. Qtap виготовляє раковини саме з неї: ця сировина не вбирає воду, запахи та не накопичує наліт на поверхні. Це стає можливим завдяки удосконаленій технології формування та випалу на високих температурах, що забезпечує глянсову гладеньку поверхню, стійку до подряпин і плям. Ще одна важлива приємність –– більшість раковин Qtap мають латунний донний клапан із керамічною накладкою, що додає краси до загальної естетики сантехніки.

Порцелянова раковина Qtap буде лишатися в ідеальному стані через 5, 10, 15 та навіть 50 років. Тому це вдала інвестиція у власний комфорт на найближчі пів століття.

Раковина Leo накладна овальна з донним клапаном 690x435x180 мм White Qtap

78cf19f131a3c8f7218f9620a6f29912.png

Надійність та зносостійкість порцеляни Qtap –– далеко не єдині переваги. Керамічні раковини Qtap мають ряд сильних сторін:

  • По-перше, Qtap використовує спеціальну сантехнічну порцеляну з 15% домішок для підвищеної щільності та стабільності матеріалу.
  • По-друге, вони екологічні. Сировина має повністю натуральний склад, що не виділяє шкідливих речовин. Тому безпека родині гарантована.
  • По-третє, вони прості у догляді. Раковини Qtap мають покриття Easy Clean та вкриваються самоочисною глазур’ю: не треба докладати багато сил і використовувати активну хімію, просто протріть її м’якою ганчіркою.
  • По-четверте, величезний вибір, що задовольнить усі смаки та забаганки. Круглі раковини, квадратні, умивальник чаша з тумбою або соло варіанти, врізні, підвісні, накладні, чорні або білі, розкішні подвійні чи підлогові моноблоки –– обов’язково підберете свій ідеал. Зможете обрати навіть надсучасні тонкі моделі, що мають товщину 3 мм.

Qtap Albatross комплект (тумба+раковина врізна) підлоговий 2 ящика висувних з доводчиком 810х825х460 WHITE

1c3e60eeb6a75e1eeaecdbb9a1a31edc.png

Раковина Virgo підвісна моноблок без донного клапана 1000х410х360 мм White Qtap

8ea0cc21ee713d09c82bf189a64d23e2.png

Раковина Scorpio накладна овальна з донним клапаном 610x400x120 мм Matt Black Qtap

403cf7d489d3c738d02e602f570e1426.png

Qtap Albatross A раковина врізна прямокутна з донним клапаном 1000х500х230mm WHITE

7ea23a87dfb1833985d6f0e3b9f6c883.png

Якщо підсумувати, керамічна раковина Qtap –– безпрограшний універсальний варіант. Хоч скільки не з’являється альтернатив порцеляні, вона все ще попереду.

А що окрім кераміки?

Щоб бути повністю неупередженими, розглянемо менш класичні матеріали, з яких виготовляють раковини:

  • Штучний камінь –– часто за цей матеріал видають порцеляну. Максимально нечесна практика, оскільки ця сировина не має тих же характеристик і доволі швидко втрачає свій зовнішній вигляд.

  • Скло –– екстравагантний варіант, який цікаво виглядає, дорого коштує, але може «прожити» не дуже багато часу. Чому? Бо скляні раковини крихкі та можуть не витримати раптового удару від баночки з кремом. Не на користь такій раковині грає і догляд за нею –– постійні сліди від води точно не порадують око. Доведеться постійно мити та протирати її засобами для скла, натирати поверхню до блиску.

  • Бетон –– матеріал, що наразі набирає популярності. Бетонні раковини можна побачити в інтер’єрах кафе чи салонів краси, оформлених під лофт та хай-тек. Виглядає доволі стильно, але для оселі може бути не самим практичним варіантом: через деякий час бетон темніє, бо вбирає у себе воду. З фарбованими бетонними раковинами історія ще гірша, адже покриття може потребувати оновлення.

Якість –– понад усе

Тож якщо ви все ж вирішили купити раковину в ванну Qtap, а не фаянсові аналоги чи іншу менш звичну та зручну сантехніку, можете бути впевнені, що отримаєте якісний товар, який буде радувати своїм розкішним виглядом довгі-довгі десятиліття.

Важлива ціль чеського бренду Qtap — це 0% браку. Щоб жодна раковина не мала ні тріщинки, плямки чи навіть цятки на своїй досконалій глянцевій або матовій поверхні.

Річ у тому, що Qtap –– справжні максималісти у питанні контролю якості. Кожен продукт проходить одразу декілька рівнів контролі якості:

  1. Контроль на фабриках протягом усіх етапів виробництва.
  2. Контроль комфортних умов праці, вимог до чистоти та техвимог у цехах.
  3. Контроль якості товарів під час прийому на виробництві та на складі компанії.
  4. Тільки Qtap інспектує абсолютно кожен виріб, про що свідчать штамп відділу технологічного контролю на зворотній стороні продукту.

Купити керамічну раковину Qtap –– подбати про свій комфорт

З’ясували, що порцеляна Qtap –– один з найкращих матеріалів на ринку. Та лишається найскладніше –– обрати з усього різноманіття асортименту. Якщо ще можна доволі швидко визначитись з кольором (білим або чорним), то зупинитись на одній формі з усіх –– завдання із зірочкою.

Тому не втрачайте час –– відвідайте магазини сантехніки у Києві, Одесі, Дніпрі, Львові тощо –– або купуйте онлайн. Qtap точно не підведе.

Ми відкриті до співпраці

РитейлДистриб'юториІнсталяториДизайнери інтер'єруРитейлДистриб'юториІнсталяториДизайнери інтер'єру
Написати нам