Каталог
Сантехніка для ванної

Як обрати трап: розбираємось у видах, матеріалах і способах встановлення

Трап для душу — це система, що монтується в плитку на підлозі та відводить воду з душової зони. Вони бувають лінійні, точкові, пристінні та кутові. Серед перерахованих лінійні трапи є найбільш розповсюдженим і найбільш вдалим рішенням для дизайну вашої ванної кімнати, тому в асортименті Qtap основний акцент зроблено саме на них.

Трап для душу — це система, що монтується в плитку на підлозі та відводить воду з душової зони. Вони бувають лінійні, точкові, пристінні та кутові. Серед перерахованих лінійні трапи є найбільш розповсюдженим і найбільш вдалим рішенням для дизайну вашої ванної кімнати, тому в асортименті Qtap основний акцент зроблено саме на них.

786c077d8ce96720f5babc7a96f750c9.png

Лінійний трап для душу –– деталь, що робить процес приймання душу дійсно приємним. Бо навіть за умови встановлення найкращої душової системи, вода, що розливається по підлозі, або запахи із каналізації можуть суттєво зіпсувати настрій на цілий день. Щоб цього не сталося, лінійний трап треба обирати уважно і прискіпливо, адже саме ця деталь забезпечує збір води та підтримує гігієну ванної кімнати. До речі, трап може стати цікавою деталлю вашого інтер’єру та підкреслити стиль дизайну ванної кімнати.

Компанія Qtap виготовляє високоякісну сантехніку, продуману до дрібниць. Технологічні змішувачі, зручні у догляді душові кабіни та якісні лінійні трапи –– в асортименті Qtap знайдете усе для створення своєї персональної домашньої spa-зони. А що треба знати, обираючи трап, розглянемо нижче.

Трап лінійний –– що це і для чого

Якщо у ванних і душових піддонах забір води йде у сифон, то у випадку душової без піддона цю роль виконує трап. Це сантехнічний прилад, що відводить воду та не дає їй розливатися за межі душової зони. Погодьтеся, душова без піддона виглядає дуже цікаво та сучасно, а красивий трап від Qtap завжди підсилить ваш дизайнерський задум.

Лінійні трапи Qtap з сухим затвором, окрім своєї основної функції, не дають потрапляти запахам з каналізації у приміщення. Погодьтеся, важлива деталь для комфортного простору ванної кімнати.

Конструкційно лінійний трап –– це горизонтальний відвід води та прямокутна накладка, що захищає злив і затримує волосся та інші фізичні предмети, що впали додолу (наприклад, ланцюжок чи сережку). Решітка трапу розташовується по краю душової кабіни, а у випадку встановлення варіанту під плитку бачимо лише вузьку шпарину, в яку стікає вода.

Лінійний трап під плитку: що врахувати?

Загалом лінійний трап –– вибір поціновувачів мінімалізму, а також зручний варіант для сімей з дітками чи людей похилого віку. Він дозволить створити душ мрії без бортів на рівні з підлогою: не треба нічого переступати, що створює водночас зручний та ультрасучасний інтер’єр.

Щоби душовий простір був ще більш лаконічним, можна встановити варіант під плитку, але у такому разі треба врахувати деякі моменти:

  1. Узгодьте розміри плитки, трапу та душової. В асортименті трапів Qtap є варіанти, що пасуватимуть під різні розміри плитки (щоб не різати зайвого) та різні розміри душових. В асортименті представлені розміри 600, 700, 800 та 900 мм.

  1. Зверніть увагу на матеріал. Якщо ви купите трап з неякісної «нержавійки», що заіржавіє за рік користування, замінити такий трап буде проблематично, адже доведеться знімати й кахель.Але з Qtap такої проблеми точно не виникне, адже ми використовуємо лише надстійкі матеріали:
  • Моделі, корпус яких виготовлено з якісного ABS-пластику, а решітка — з суперстійкої нержавійки AISI 304. Такий пластик не піддається корозії, тому неприємних сюрпризів у вигляді заміни трапа на найближчі десятки років очікувати не варто.
  • Моделі, де і корпус, і решітка виготовлені з надстійкої нержавійки AISI 304

Що важливо, досвідчені майстри радять обирати саме трап з пластиковим корпусом. Річ у тому, що корпус трапа не має задачі витримати високий тиск чи навантаження, якісного ABS-пластику для цього цілком достатньо, а от термін експлуатації у пластику довший навіть за найбільш якісну нержавійку.

  1. Оберіть тип затвора: мокрий чи сухий. Трапи з мокрим затвором дешевші, але мають недолік: їх треба періодично ретельно мити й дезінфікувати, бо у них накопичується волога та бактерії, що може спричинити поганий запах і засмічення. У випадку з сухим затвором ця проблема відсутня, тож ми сміливо рекомендуємо саме його.

Усі лінійні трапи Qtap, зокрема моделі під плитку, мають сухий затвор з кульковим механізмом, тому душова захищена від зайвої вогкості, запахів з каналізації та цвілі.

Лінійний трап для душу Qtap –– ідеальний вибір

Трапи Qtap –– це гарантована якість і комфорт ванної кімнати. Решітки трапів Qtap мають різні вирізи на будь-який смак: подовжені овальні, правильні округлі. Є світлі трапи, є практично чорні, хоча всі решітки виготовлені з нержавійки. Крім бездоганної візуальної складової, ці решітки захищають від засмічення та проблем з трубами.

ea5d1205ab0fa12b9d5a861a03c29e9c.png

Посилання на Лінійний трап Dry FA304-600

c4618fdca3e06a910699f2ba3ee6f80b.png

Посилання на Лінійний трап Dry Tile304-800

Посилання на Лінійний трап Dry FС304-600

60a1994f5c65cead1bb22888899471f4.png

Посилання на Лінійний трап Dry FF304-800MBLA

Посилання на Лінійний трап Dry FB304-600

Простий монтаж. Лінійні трапи Qtap з пластиковим корпусом дуже прості в монтажу, бо мають по 8 ніжок для ідеального розташування в рівень з підлогою. Жоден зайвий міліметр не буде псувати вигляд душової та приносити дискомфорт при користуванні. Трапи Qtap, що виготовлені повністю з нержавійки, мають 2 ніжки й також просто та надійно встановлюються.

Висока пропускна здатність. Завдяки лінійній конструкції, трапи Qtap ефективно відводять дуже великий об’єм води, забезпечуючи надійну роботу дренажної системи, навіть якщо ви полюбляєте душ під високим напором.Можна сказати, що пропускна здатність трапів (близько 50 л/хв) майже втричі перевищує обсяг води, який може дати будь-яка душова система (до 18 л/хв). Це ще один вагомий аргумент на їхню користь.

Qtap дає 20 років гарантії на душові трапи з пластиковим корпусом та 5 років на трапи з корпусом з нержавійки. Така впевненість у продукції має потужну базу. По-перше, фахівці Qtap дійсно люблять свою роботу та справжні педанти у питанні функціональності сантехніки. По-друге, продукція Qtap відповідає усім міжнародним стандартам якості й навіть більше: внутрішні стандарти компанії — одні з найвищих на ринку, а її місія — створювати бездоганний продукт. По-третє, компанія впровадила 3-рівневий контроль на своєму виробництві та складах, що унеможливлює брак продукції та невдоволення клієнтів.

Якщо ви хочете купити лінійний трап для душу Qtap у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Миколаєві чи в інших містах, до ваших послуг найбільші мережеві магазини офлайн та онлайн. Ви не пошкодуєте про такий вибір, бо він –– бездоганний.

Ми відкриті до співпраці

РитейлДистриб'юториІнсталяториДизайнери інтер'єруРитейлДистриб'юториІнсталяториДизайнери інтер'єру
Написати нам